Vodárna domácí HW 4500 FCS Comfort

Vodárna domácí HW 4500 FCS Comfort
Vodárna domácí HW 4500 FCS Comfort
Vodárna domácí HW 4500 FCS Comfort
Vodárna domácí HW 4500 FCS Comfort
Vodárna domácí HW 4500 FCS Comfort
Kód: 
112850
Značka: 
AL-KO
Do 10 dnů
Cena: 
Cena bez DPH
6 603,31 Kč
Cena s DPH
7 990,01 Kč

Domácí vodárna HW 4500 FCS Comfort

 

S naší domácí vodárnou můžete díky elektronice, spolehlivé technice čerpadla a tlakové nádobě o objemu 17 l bez námahy zásobovat váš dům nebo zavlažovací zařízení užitkovou vodou. Domácí vodárna HW 4500 FCS Comfort je spolehlivá domácí vodárna s kompletní výbavou a plně automatickým režimem. Je vyrobená jednak z kvalitních materiálů s dlouhou životností.

Technické detaily: AL-KO HW 4500 FCS Comfort

Domácí vodárna AL-KO HW 4500 FCS Comfort je bezhlučný a spolehlivý systém zásobování domácnosti užitkovou vodou. Díky motoru o výkonu 1300 W, integrovanému předfiltru, výtlačné výšce až 40 m a maximální sací výšce 8 m je vodárna vhodná pro nejrůznější využití. Ať už čerpáte vodu z nadzemního zásobníku, nádrže či studny, vodárna HW 4500 FCS Comfort s dopravním množstvím až 4500 l je vždy okamžitě připravena k použití.
Jedná se o velmi praktického pomocníka všude tam, kde je třeba spolehlivě zásobovat domácnost či zahradu užitkovou vodou. Efektivní sací systém vodárny AL-KO HW 4500 FCS Comfort se postará o rychlé a bezproblémové uvedení čerpadla do provozu.
Jednostupňová čerpací technika zajistí vysoký a konstantní výkon až 4,5 Baru. Díky integrovanému předfiltru je čerpadlo dobře chráněno před poškozením nečistotami.
Kompaktní tlaková nádoba má objem 17 l.
Integrovaná ochrana běhu na sucho zajistí vypnutí čerpadla v případě, že ve studni či nádrži dojde voda. Díky inteligentnímu ovládání (Flow Control System) je vodárna nepřetržitě chráněna před během na sucho. Vstup a výstup z čerpadla má standardní rozměr 1“, pro připojení tedy snadno můžete použít stávající hadice či jiné příslušenství.
Upozornění: vodárna není určena pro čerpání pitné vody, ale pouze užitkové vody o max. teplotě 35 °C. Dále není určeno pro čerpání slané nebo znečištěné vody, nebo vody obsahující agresivní chemické látky.

Kupte si domácí vodárnu AL-KO HW 4500 FCS Comfort

 

Domácí vodárnu AL-KO HW 4500 FCS Comfort můžete koupit v našem Webshopu nebo u našich prodejců. Jedná se efektivní pomoc při automatizovaném zavlažování ze studní, zásobníků, nádrží atd. Pokud hledáte alternativy k této vodárně, v naší nabídce domácích vodáren si zcela jistě vyberete.