Vodárna domácí automat. HWA 3600

Vodárna domácí automat. HWA 3600
Vodárna domácí automat. HWA 3600
Kód: 
113799
Značka: 
AL-KO
Skladem
Cena: 
Cena bez DPH
4 041,32 Kč
Cena s DPH
4 890,00 Kč

Domácí automatická vodárna HW 3600 Easy nabízí řadu komfortních funkcí a zvláště pak výkonnou, odolnou a energeticky úspornou zavlažovací technologii pro větší zahrady.

Domácí vodárna AL-KO HWA 6000 Easy

 

Chcete zavlažovat vodou ze studni, cisterny a nádrží na dešťovou vodu? Chcete napájet pračku, nebo sprchu při stálém tlaku, abyste ušetřili peníze? Z široké nabídky našich domácích vodáren pro čerpání užitkové vody si jistě vyberete. Domácí vodárny AL-KO snadno a rychle zprovozníte, a svou práci vykonají tiše a efektivně. Skvělé nasávání a efektivní průtok vody díky inovativnímu systému Venturi!

Technické detaily automatické domácí vodárny AL-KO HWA 3600 Easy

 

Díky maximální dopravní výšce 38 m a sací výšce 8 m lze domácí vodárnu používat různým činnostem. Pokud chcete čerpat vodu nadzemní nádrže, sudu na dešťovou vodu, nebo hluboké studny, naše domácí vodárna s průtokem až 3600 l/h vás přesvědčí výkonem v každé situaci. Aby se zabránilo poškození hrubým znečištěním, jsou tato vodárna vybavená účinným předfiltrem s dlouhou životností, který lze snadno čistit.
Efektivní sací systém automatické domácí vodárny AL-KO HWA 3600 Easy s výkonem 850 W zajišťuje rychlý a stabilní provoz při stabilním tlaku. Energeticky úsporné čerpadlo s ochranou proti chodu nasucho je opatřeno pouzdrem z extrémně odolného plastu, které je vyztuženo skelnými vlákny. Připojení hadic odpovídá standardní velikosti 1", lze tak snadno použít již dostupné vybavení.
Poznámka: Automatické domácí vodárny nejsou vhodné pro čerpání pitné vody, ale pouze pro užitkovou vodu a chlorovanou vodu (bazénová voda) po 35°C. Vodárnu není vhodné používat pro čerpání slané vody, vody obsahující agresivní chemikálie, nebo oleje a vodě obsahující písek.

Kupte si automatickou domácí vodárnu AL-KO HWA 3600 Easy

 

Jednoduše si kupte automatickou domácí vodárnu HWA 3600 Easy v našem e-shopu, nebo u našich autorizovaných prodejců ve vaší blízkosti. Domácí vodárna je vhodná pro mobilní zavlažování, čerpání ze studní, cisteren, nebo sudů na dešťovou vodu a pomůžou vám při čerpání a odčerpávání vody z bazénu, nebo rybníka.
Stále hledáte alternativy? U nás naleznete řadu dalších zahradních čerpadel a domácích vodáren, která jsou vhodná přímo pro vaše potřeby.